Logo fitems

Menu

Close Menu

FITBACKS Rehab®

Osnovna ideja FITBACKS Rehab® programa je rehabilitacija lumbalne, torakalneg i cervikalne kičme kroz specifično – individualno dizajniran trening na osnovu neuromehaničkih testova, Spinal Mouse i/iliWireless EMG dijagnostike. Suština ovog programa je da se omogući pravilan oporavak kičme (tj., povređenih segmenata koštanog i tkivnog sastava) kroz bezbolno kretanje tela uz sagledavanje realnih mogućnosti u datom trenutku. Pregled/testiranje traje minimum 90 minuta pa i više, u zavisnosti od vrste i težine oštećenja. Nakon testova/pregleda, dizajnira se program vežbi koje se provode/nadgledaju u našim ali i kućnim uslovima.
Samo disciplinovani pacienti imaju šansu za potpun oporavak.
Osim vežbi, svaki klijent se edukuje kako da realizuje svakodnevne radne i slobodne aktivnosti bez bola i uz maksimalnu poštedu povređenog dela.

NAMENA – Osobama sa akutnim/hroničnim smetnjama/bolovima u donjem delu leđa, grudnom i vratnom nivou. Između ostalog: akutne i hronične ishialgije (tzv., radikuloatije, diskopatije), spondilolize, spondilolisteze, spinalne stenoze, bolovi i smetnje u leđima.

VERTEX

Kontakt
© All rights reserved 2017 VERTEX
Dizajn Studio Digital , Novi Sad